Paarden Stalling

PAARDEN STALLING


STALLING

Onze gerenoveerde stal biedt voor ieder wat wils en is qua locatie uniek in Nederland. Tegenover onze locatie ligt natuurgebied Weerter- en Budelerbergen (grensgebied Kempenbroek) met een grote diversiteit aan natuurschoon, zoals bosgebied, heidegebied en zandverstuivingen. Perfect voor uren buitenrij- plezier!


Wij zijn bezig met de opbouw van een Paddock Paradise voor paarden, ofwel Paarden Habitat Van Horne Hoeve. 

Dit wordt erg mooi en zeer compleet! Het is een relatief nieuw concept in Nederland en wij gaan het heel leuk en uitgebreid maken. Er wordt enkel gebruikgemaakt van natuurlijke materialen.


Wij bieden ook de optie om je paard in volpension te stallen (beperkt aantal plaatsen). Neem eens een kijkje onder de rubriek Paddock Paradise voor alle stallings opties en onze faciliteiten! 


Gezellig met je trouwe vriend op vakantie !

Wij zijn een van de meest uniek gelegen locaties en perfect om je paard mee op vakantie te nemen! We liggen tegenover vakantiepark Roompot Weerterbergen waar u uw verblijf kunt boeken. U kunt bij ons uw paard of pony stallen. Wij bieden all-in verzorging (dagelijkse weidegang vanaf 08:30 tot de schemer invalt, dagelijks uitmesten, tweemaal daags krachtvoer en goede kwaliteit hooi). U hoeft alleen maar uw paard te poetsen, op te zadelen en u kunt uren buitenrijden in de prachtige natuur tegenover onze locatie!  Ons natuurgebied biedt een grote diversiteit aan natuurschoon ! Zo vindt u het niet ergens anders! 

Wij bieden ook plaats voor grotere groepen, zoals verenigingen - ponykamp - etcetera. In totaal hebben wij 15 stallen beschikbaar voor vakantiestalling. Kijk voor meer informatie bij Vakantiestalling!
MANEGE VAN HORNE HOEVE

CONTACTGEGEVENS


        Trancheeweg 22

        6002 ST Weert


        info@stalvanhornehoeve.nl


        06 838 611 84