Vacatures

VACATURES

WERKEN BIJ EEN GEZELLIG FAMILIEBEDRIJF

Wij zijn een SBB erkend leerbedrijf en bieden stage en leerbaan aan. Volg je een paardenopleiding niveau 1 t/m 4 in Roermond kun je bij ons terecht, indien we een plaatsje vrij hebben!


VAKANTIEBAANTJE

In de schoolvakanties (voorjaar - zomer - najaar) kunnen we altijd extra hulp gebruiken! Dus zoek je een leuke vakantieactiviteit, en ben je graag onder de paarden dan kun je ons komen helpen. Werkzaamheden zijn o.a.: pony's van de wei halen / op de wei zetten, pony's poetsen en mee opzadelen, tuig poetsen, meehelpen met de ponyritjes (pony's vasthouden en mee wandelen), de weilanden mee schoonmaken, allerhande stalwerkzaamheden (hooi geven, vegen, etc.).

Het is geen betaald baantje, maar je bent wel fijn de hele dag onder de paarden, en je mag in ruil af en toe zelf paardrijden! Leeftijd vanaf 11 jaar !


VRIJWILLIGERS

Vrijwilligers zijn bij ons altijd welkom (alle leeftijden)! Er zijn constant allerhande klusjes die gedaan kunnen worden, zoals groenonderhoud - weide onderhoud - terrein onderhoud en ondrehoud aan het gebouw. Steek je graag de handen uit de mouwen en ben je graag buiten bezig, kom dan gerust eens aan! Het is fijn ontspannen werk en gezond in de buitenlucht. Ook mensen met burnout klachten vinden het erg fijn om bij ons een paar uur in de week mee te helpen, omdat het stressvrij is en heerlijk in de buitenlucht! STAGE

Indien je een van onderstaande opleidingen volgt, kun je bij ons stage lopen! Wij bieden een veelzijdige stageplaats, waar je echt praktijkervaring kunt opdoen! 


  • Bedrijfsleider paardensport en -houderij (niveau 4)

  • Instructeur paardensport en -houderij (niveau 4)

  • Vakbekwaam medewerker paardensport en -houderij (niveau 3)

  • Medewerker dierverzorging (niveau 2)

FACILITEITEN


Onze locatie biedt zeer veel mogelijkheden. Wij hebben een mooie grote paardenlocatie, met een 20 x 60 binnenrijhal en een 20 x 40 buitenbak om in te rijden. Ook hebben we veel weiden, zodat al onze paarden dagelijks minimaal 8 uur lekker naar buiten kunnen ! We liggen pal tegenover het natuurgebied Weerter- en Budelerbergen voor uren buitenrij plezier !

MANEGE VAN HORNE HOEVE

CONTACTGEGEVENS


        Trancheeweg 22

        6002 ST Weert


        info@stalvanhornehoeve.nl


        06 838 611 84