Buitenrit

BUITENRITTEN

Buitenritten door de wonderschone natuur van Weert (Limburg)!


Reserveren voor een buitenrit kan via 06 30257403

 

Stal van Horne Hoeve is gelegen aan het wonderschone Natuurgebied Weerter- en Budelerbergen! Niets mooier dan deze te paard te ontdekken!


Wilt u een prachtige buitenrit maken door een van de mooiste natuurgebieden van Nederland, dan kan dat bij ons! Onze professionele begeleiding zorgt ervoor dat u de mooiste plekjes te paard bezoekt. Wij bieden ritten aan voor de ervaren & onervaren ruiters ! We bieden ook de mogelijkheid voor een privérit, geheel aangepast op uw rij niveau. Ons advies is om eerst een privéles bij ons te nemen als u nog nooit heeft paardgereden. Zo kunt u meer genieten van de buitenrit omdat u dan meer ontspannen op uw paard zit.


De buitenritten zijn ingedeeld op verschillende niveaus en worden professioneel begeleid. Alle ruiters mogen helpen bij het klaarmaken van de pony's en paarden voorafgaand aan de rit.


Let op: i.v.m. het welzijn van onze pony's en paarden mogen ruiters en amazones een maximaal gewicht hebben van 100 kg! Tarieven buitenrit in een groep - ingedeeld per niveau (amateur - gemiddeld - ervaren)

Minimale leeftijd voor deelname aan een groepsrit is 12 jaar !


1 uurs rit kost € 27,50 p.p.             

2 uurs rit kost € 50 p.p.

3 uurs rit kost € 70 p.p.


Groepen van maximaal 8 personen – het rijden met een cap/helm is verplicht. Huur cap + €2,50Tarieven privé buitenrit (1 tot 3 personen)


1 uurs privé rit voor één persoon kost € 50 p.p.

1 uurs privé rit voor 2 personen kost € 45 p.p.

1 uurs privé rit voor 3 personen kost € 40 p.p. 

1 uurs privé rit voor 4 personen kost € 35 p.p.

        

2 uurs privé rit voor één persoon kost € 100 p.p. 

2 uurs privé rit voor 2 personen kost € 90 p.p.

2 uurs privé rit voor 3 personen kost € 80 p.p.

2 uurs privé rit voor 4 personen kost € 70 p.p.Het rijden met een cap/helm is verplicht. Huur cap: € 2,50 p.p.
Na het paardrijden lekker iets eten of drinken in ons sfeervolle restaurant! Een mooi groot terras op het Zuiden, speeltuin en mini-kinderboerderij! Voor meer informatie of een kijkje in de menukaart www.vanhornehoeve.nl. Graag tot ziens!