Paddock Paradise

PADDOCK PARADISE

Paddock Paradise - Paarden Habitat 


Onze gerenoveerde stal biedt voor ieder wat wils en is qua locatie uniek in Nederland. Tegenover onze locatie ligt natuurgebied Weerter- en Budelerbergen (grensgebied Kempenbroek) met een grote diversiteit aan natuurschoon, zoals bosgebied, heidegebied en zandverstuivingen. Perfect voor uren buitenrij- plezier!

Verder beschikt onze stal over een grote binnen rijhal ( 20 x 60 ) een buiten rijbak ( 20 x 50 ), ruime buitenboxen, ruime binnenboxen, paardendouche en poetsplaats. Voor paardeneigenaren hebben we ruime openingstijden (dagelijks van 09:00 - 21:00 - ook tijdens feestdagen).


Wij zijn bezig met de opbouw van een Paddock Paradise voor paarden, ofwel Paarden Habitat Van Horne Hoeve. 

Dit wordt erg mooi en zeer compleet! Het is een nieuw concept in Nederland en wij gaan het heel leuk en uitgebreid maken. Er wordt enkel gebruikgemaakt van natuurlijke materialen. 


Wat bieden wij: Een zeer mooie track om een weiland van 4,5 hectare. Deze track op op bepaalde gedeelte verhard. Op de track zijn allerlei natuurlijke obstakels, zoals een natuurlijke waterpoel, zandweide om te rollen, zandberg om tegenaan te lopen, boomstammetjes om overheen te lopen en diverse voeder & schuilplaatsen. Paarden lopen in kuddeverband 24/7/365 per jaar buiten met onbeperkte toegang tot goede kwaliteit ruwvoer. In overleg is het mogelijk om je paard s'avonds op stal te zetten maar in principe is het voor jouw paard het beste als hij/zij altijd lekker buiten kan blijven. Meer informatie volgt snel maar je kunt wel al inschrijven om een plaatsje voor je paard te reserveren! Hoefijzers achter en dekens zijn niet toegestaan voor paarden die in de kudde komen.

Uw paard wordt bij ons perfect verzorgd.


Qua gebied om buiten te rijden vindt u nergens fijner dan bij ons. U hoeft de weg maar over te steken en u rijdt natuurgebied Weerter- & Budelerbergen in, een prachtig natuurgebied met heide, zandverstuivingen & bosgebied. Voor de mooiste buitenritten bent u bij ons aan het juiste adres!


Ook hebben wij een hele gezellige horeca, u kunt bij ons na de buitenrit lekker iets drinken op het terras of in het restaurant ! Zie voor onze horeca onze andere website www.vanhornehoeve.nl.


Interesse of wil je een keer komen kijken? Loop gerust binnen of stuur een email naar info@stalvanhornehoeve.nl MANEGE VAN HORNE HOEVE

CONTACTGEGEVENS


        Trancheeweg 22

        6002 ST Weert


        info@stalvanhornehoeve.nl


        06 838 611 84