Vakantiestalling

VAKANTIESTALLING

Gezellig met je trouwe vriend op vakantie !


Wij zijn een van de meest uniek gelegen locaties en perfect om je paard mee op vakantie te nemen! We liggen tegenover vakantiepark Roompot Weerterbergen waar u uw verblijf kunt boeken. U kunt bij ons uw paard of pony stallen. Wij bieden all-in verzorging (dagelijkse weidegang vanaf 08:30 tot de schemer invalt, dagelijks uitmesten, tweemaal daags krachtvoer en goede kwaliteit hooi). U hoeft alleen maar uw paard te poetsen, op te zadelen en u kunt uren buitenrijden in de prachtige natuur tegenover onze locatie!  Ons natuurgebied biedt een grote diversiteit aan natuurschoon ! Zo vindt u het niet ergens anders! Hieronder een aantal kiekjes van onze omgeving.


U mag ook gebruik maken van onze faciliteiten, zoals de binnenrijhal, buitenbak, afgesloten zadelkamer, poetsplaats & paardendouche.

Het is ook mogelijk om bij ons een privéles te boeken als u graag ook een serieuze training wilt, tijdens het buitenrijden door!  We bieden o.a. dressuurlessen door een gediplomeerd instructrice van B tot Z2 niveau.

Uw paard is bij ons in zeer goede handen!


Tarieven vakantiestal:

Prijzen zijn inclusief 2 maal daags krachtvoer & ruwvoer, dagelijks uitmesten & schoon stro, buiten- & binnenzetten
Pony/ Paard 's nachts op stal

Pony/ Paard 24/7 buiten

Dag

€ 20 p.p.

€ 17,50 p.p.

Weekend (Vrijdagmiddag t/m zondagmiddag)

€ 45 p.p.

€ 35 p.p.

Midweek (maandagmiddag t/m vrijdagmiddag)

€ 80 p.p.

€ 70 p.p.

Week (maandagmiddag t/m zondagmiddag

€ 120 p.p.

€ 110 p.p.

STAL VAN HORNE HOEVE

Uniek gelegen mooie paardenhouderij, tegenover natuurgebied Weerter- en Budelerbergen voor de mooiste buitenritten, vakanties & huifkartochten !

CONTACTGEGEVENS


Trancheeweg 22

6002 ST Weert


info@stalvanhornehoeve.nl


06 838 611 84