Lessen

LESSEN

* TIP* LEER PAARDRIJDEN TIJDENS UW VAKANTIE!


Paardrijden op een leuke manier leer je bij stal van Horne Hoeve!


Is paardrijden altijd al je grote droom geweest of wil je graag een avontuurlijke vakantie beleven, dan kan dat bij ons! Onze ervaren en gediplomeerde instructeurs leren je de basis van het paardrijden. Je kunt ervoor kiezen om privéles te volgen of om mee te rijden in de wekelijkse groepsles. Wij bieden hele leuke en vooral leerzame lessen, gegeven door ervaren en professionele instructeurs.  Qua lessen maken we een leuke afwisseling in het buitenrijden in de bossen en het rijden in de rijhal (dressuurmatig & springen).  Dressuurmatig geven we lessen van B tot Z2 niveau.


(privé)  lessen zijn mogelijk voor alle niveau's en voor alle leeftijden.  Als u nog nooit heeft paardgereden, of als u juist uw vaardigheden wilt verbeteren dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kindjes kunnen bij ons privéles volgen vanaf 6 jaar.


Tarieven voor privéles zijn: 20 euro voor 30 minuten les of 35 euro voor 60 minuten les.


  Kinderen vanaf 8 jaar kunnen, mits de ervaring het toelaat, instromen in een groepsles.


   Kindjes die gewoon graag een keertje op een pony willen rijden dat kan natuurlijk ook! Hiervoor hebben wij een  kwartiertje ponyrijden!(123)-456-7890

STAL VAN HORNE HOEVE

Uniek gelegen mooie paardenhouderij, tegenover natuurgebied Weerter- en Budelerbergen voor de mooiste buitenritten, vakanties & huifkartochten !

CONTACTGEGEVENS


Trancheeweg 22

6002 ST Weert


info@stalvanhornehoeve.nl


06 838 611 84