Huifkartocht

HUIFKARTOCHT & MENWAGEN

Huifkartocht


Een huifkartocht door de mooie natuur van Weert met paard & wagen.  Onze professionele menner rijdt u rond langs enkele mooie plekken in onze omgeving. Onze huifkar biedt plaats aan 18 personen.  U kunt na de huifkartocht lekker koffiedrinken of lunchen in ons restaurant! Ook bieden we arrangementen voor groepen voor eventueel een huifkartocht in combinatie met een geheel verzorgde barbecue.

Neem hiervoor eens een kijkje bij ons restaurant.


Onze huifkar is helaas niet geschikt voor een rolstoel. Wel is het mogelijk om de rolstoel veilig bij ons te laten staan.


De kosten voor het boeken van een huifkar zijn:

Tocht van 1 uur:  75  euro

Tocht van 1,5 uur: 95 euro

Tocht van 2 uur: 120 euro

Menwagentocht


Met de menwagen en paard kunnen we meer de bossen in, en kunt volop genieten van de prachtige natuur die tegenover onze locatie ligt! Onze menwagen biedt plaats aan totaal 3 personen. De menwagen wordt bestuurd door een professionele menner die u de mooiste plaatsen van ons natuurschoon laat zien. U kunt vooraf of na afloop heerlijk iets bij ons drinken of lunchen/ dineren. Ons sfeervolle restaurant en teras biedt hierin veel mogelijk voor hele vriendelijke prijzen!


De kosten voor het boeken van een menwagen zijn:

Tocht van 1 uur: 65 euro

Tocht van 1,5 uur: 85 euro

Tocht van 2 uur: 100 euroSTAL VAN HORNE HOEVE

Uniek gelegen mooie paardenhouderij, tegenover natuurgebied Weerter- en Budelerbergen voor de mooiste buitenritten, vakanties & huifkartochten !

CONTACTGEGEVENS


Trancheeweg 22

6002 ST Weert


info@stalvanhornehoeve.nl


06 838 611 84